Briliáns karperec

Les Georgettes női karperec olcsón

Online ékszerkereskedésünk vonzó áron kínálja a vásárlóinak a legjobb világmárkák termékeit. Elérhető áron rendelheti meg a Les Georgettes karperec változatos modelljeit is, amiket bőrszíjakkal kombinálva, mindig megújuló kiegészítőként tudja hasznosítani.

A látványos mintázatú karperec díszcsomagolással együtt érkezik a vásárló házához, amire 12 hónapos garancia is jár. A szebbnél-szebb női modellek stílusosak és feltűnőek, tökéletesen passzolnak a hétköznapi és alkalmi viseletekhez egyaránt.

Olvasd Tovább
Fossil nyaklanc

A Fossil nyaklánc a különlegességéről ismert

Ön is unja már azokat az ékszereket, amelyek egy kaptafára készültek? Valami különlegességre vágyik? Akkor nézze meg a Velekey Ékszervilág weboldalát! Az itt kapható Fossil nyaklánc valószínűleg maradandó nyomot fog hagyni Önben.

Emlékezni fog rá a formatervezettségének, a minőségének, a színeinek és az eredetiségének köszönhetően. A Fossil nyaklánc formabontóan néz ki, ezért mások is biztosan szóvá teszik majd, hogy Ön milyen érdekes kiegészítőket visel.

Olvasd Tovább

Pazar ékszer szettek kattintásnyira tőlünk

Mindig vannak olyan egyedi alkalmak, amikor szükség van a sajátos és figyelemfelkeltő megjelenésre. Ezt sokféle módon lehet elérni, ezért jól gondoljuk meg, pontosan milyen formában kezdünk neki a készülődésnek bizonyos eseményekre! Gyakran szükség van a visszafogottságra, míg máskor ezt teljesen az ellenkezője érvényes, az ékszer szettek által csillogóvá tehetjük a külsőnket.

Olvasd Tovább
Pandora fulbevalo

A Pandora fülbevaló igazi újdonság

Sokat elárul egy nőről, hogy milyen kiegészítőket visel. A kifinomult eleganciát kedvelő hölgyek a Pandora fülbevaló mellett teszik le a voksukat, hiszen a segítségével sikkesek lehetnek. Viszont nem muszáj hatalmas összegeket kiadniuk, mivel a velekey-ekszervilag.hu weboldalon kedvezményes feltételekkel bonyolítható le a vásárlás.

Már megérkezett a legújabb kollekció, ezért a hölgyek minél hamarabb nézzenek körül és válasszák ki azt a típust, amelyik a legjobban elnyerni a tetszésüket! A Pandora fülbevaló apró, csillogó kövekkel van díszítve, ezért biztosan nem marad észrevétlen.

Olvasd Tovább

A magyar motívumos ékszerek nemcsak hazánkban kedveltek

Egyik legtermészetesebb dolog, hogy mi, emberek, különbözőek vagyunk, más az ízlésünk és az értékrendszerünk. Az, ami az egyikünknek fontos, másoknak egyáltalán nem jelent semmit.

Vannak azonban olyan értékek, amelyek a legtöbb embernek egyformán jelentőségteljesek. A magyar motívumos ékszerek olyasmit képviselnek, ami évszázadokon keresztül fennmaradt és emberek millióinak jelentett sokat. Ezek a motívumok ruhákat, hétköznapi és ünnepi használati tárgyakat díszítettek és díszítenek, ráadásul ugyanolyan közkedveltek, idősek és fiatalok körében egyaránt.

Olvasd Tovább