xiaomi okostelefon

Kínából jót? Xiaomi okostelefon!

Onnan lehet tudni, hogy egy iparágban nagy pénzügyi potenciál van, hogy még sok évvel a fellendülés után is sorra jelennek meg az újabb és újabb gyártók. A Xiaomi okostelefon piacon késői belépőnek számít, hiszen 2010-ben alapították, amikor a mobilok már sok-sok éve kaphatók voltak, és az iPhone is már a harmadik születésnapját ünnepelte.

Sokan nevettek, hogy mit akar 2010-ben egy új gyártó a mobilok világában, főleg, hogy egy kínai cégről van szó. Aztán, ahogyan a DJI a drónok és gimbalok területén, úgy a Xiaomi is jött, és lassan, de biztosan, teret nyert magának. Saját Android variánssal jelentek meg először, majd 1 évvel az alapítás után, már az első telefont is bejelentették.

Olvasd Tovább
Praktikus kerékpárok

Miért hasznos az összecsukható kerékpár?

Nem is gondolná az ember, de a legtöbb új terméket először mindig kétes kacajok fogadják. Ez történt az összecsukható kerékpár feltalálásának idején is, ugyanis nagyon sokan csak nevettek rajta. Hogy néz ki? Egyáltalán mire jó? Mondták.

Azonban az alkotóknak nem tartott sokáig meggyőzni a szkeptikusokat és mára már hatalmas népszerűségnek örvend a termék. Az csak egy dolog, hogy kis helyen elfér, ami ugye egyáltalán nem hátrány, hiszen a pici lakásban minden ötlet, amivel helyet lehet spórolni jól jön, de számtalan más előnnyel is rendelkezik.

Olvasd Tovább
arany bokalánc

Arany bokalánc, ha valami játékosra vágyna

Néhanapján mindenki életébe kell egy kis huncutság, némi pajkosság, ami színt visz a szürke hétköznapokba. Sokaknak nem jut eszébe az arany bokalánc, mint egy olyan ékszer, ami megfűszerezheti a hétköznapokat, pedig minden kétséget kizáróan beszélhetünk egy olyan darabról, ami játékosságról árulkodik.

Még a legüzletiesebb és legzártabb öltözékhez is képes egy kis pajkosságot adni, ami külön extrát jelent, ha egy hosszú nap után hazatérve megvillantjuk a párunk előtt. Egészen biztosan értékelni fogja ezt az aprócska gesztust.

Olvasd Tovább
fedeles doboz

Fedeles doboz különböző funkciókban

Időnként a legegyszerűbb dolgokból születnek a legnagyszerűbb megoldások. Jó példa erre a fedeles doboz, ami önmagában egy rendkívül szimpla dolog, de ha sorra vesszük, hogy mi mindenre és hányféleképpen használhatjuk, akkor be kell lássuk, hogy egy igazán sokoldalú és praktikus eszköz.

A fedeles doboz minden probléma és bökkenő nélkül átveheti egy-egy polc vagy fiók helyét, ha pedig szükség van rá, mert már nincs hová pakolni, akkor plusz tároló helyként is funkcionálhat. Ugyanakkor nemcsak abban az esetben használhatjuk, ha be tudjuk tolni az ágy alá vagy elrejteni egy ajtó mögé, hiszen egy menő fedeles doboz az adott helyiség dekorációja is lehet.

Olvasd Tovább
napkollektor ár

Alacsony napkollektor ár mindenkinek

A fosszilis energiahordozók mindeddig monopóliumot élveztek, viszont a tartalékok rohamosan fogynak. Még néhány év és nem lesz kőolaj, földgáz, szén a Földön. Az ebből nyert elektromos energia, az áram ma már elengedhetetlen a megélhetéshez. Eszközeink 90%-a árammal működik.

Szerencsére, a fejlesztéseknek köszönhetően, a napkollektor ár, valamint a napelem rendszer mindenkinek megfizethető. Az utóbbi évszázadban ugyanis rohamosan fejlődött az alternatív energiák felhasználására kialakított berendezések megtervezése, üzemeltetése.

Olvasd Tovább
Nail Art, igazi művészet

A Nail Art egy fejlődő művészeti ágazat

Mindennemű művészetnek értéke és haszna van, még akkor is, ha ez nem mindig kézzel fogható. A nők az egész világon tapasztalják, hogy a Nail Art milyen erővel rendelkezik. Egy fantasztikus és csodaszép köröm sokkal többet jelent, mint az egyszerű körömápolás.

A köröm lehet az a felület, amit úgy keltünk életre, ahogyan akarunk. A kellékek és eszközök beszerzésén sem kell sokat gondolkodnunk, mert a melrose-swiss.ch oldalon megtaláljuk a legjobb minőségű lakkokat, matricákat, zseléket, porokat és minden olyan kiegészítőt, amivel igazi műalkotás jöhet létre.

Olvasd Tovább
whiskey árak

A whiskey árak függnek a típustól és a származási helytől

Tudta, hogy a Földön az egyik legkedveltebb égetett szeszes ital a whiskey? Kifinomult, elit kategóriás ital, amit számos országban gyártanak. A gabonapárlatból készült és tölgyfahordóban érlelt nedű annál finomabb, minél több évig történik, jégre töltve pedig a háttérben meglapuló aromák is előtérbe kerülnek.

A fűszeresség attól is függ, hogy milyen recept alapján készül, de a whiskey árak eltérhetnek a származási helytől is. A single grain, a single malt, illetve a blended egyaránt népszerű, ezek csak abban térnek el egymástól, hogy az egyik alapanya gabona, a másiké maláta, valamint ezek keveréke.

Olvasd Tovább

Alumínium edény fedővel vagy anélkül

Az alumínium nagyon hamar felveszi a hőt, így nem is csoda, hogy az edénygyártás terén is népszerű alapanyag. Kedvező mechanikai sajátosságának köszönhetően, régóta használják ezt a könnyűfémet konyhai eszközök előállításához, viszont az is figyelembe kell venni, hogy hamar oxidálódik.

Egy alumínium edény óriási segítség a konyhában, különösen akkor, ha nagy mennyiséget főzne valamiből, méghozzá a lehető legrövidebb időn belül. A webáruházunkban található fazekak pont ezt a célt szolgálják. Fedővel és fedő nélkül is rendelhető egyik-másik változat, de természetesen a széles alumínium edény kínálatában megtalálhatók a kis füles vagy nyeles lábasok is, teafőzéshez, főzelékek készítéséhez.

Olvasd Tovább
popszegecshúzó

Nem mindenkinek szükséges a popszegecshúzó

Léteznek olyan szerszámok, amelyekre nincs mindenhol egyformán szükség. A popszegecshúzó inkább speciális munkaterületeken lehet hasznos eszköz, legalábbis az egyszerű háztartásban nagyon ritkán található meg ez az ügyes kis kézi kellék.

Az elefantszerszam.hu igencsak jól felszerelt webáruház, ennek megfelelően popszegecshúzó is bőven akad a kínálatában, mégpedig verhetetlen áron. A választékban szereplő összes ilyen szerszám alumínium, réz valamint acél szegecsekhez egyaránt használható.

Olvasd Tovább
kemping székek

Kemping székek is szükségesek a sátorozáshoz

Sátorozni készül a családjával? Biztos lehet abban, hogy valódi, életre szóló élményben lesz majd részük, amire büszkén és szívesen emlékeznek.

Abban az esetben, ha eddig még sohasem voltak így kiruccanni, akkor érdemes néhány alapvető dolgot beszerezni. Sokan nem fektetnek kellő hangsúlyt rá, holott hihetetlenül lényeges a kemping székek beszerzése. A globero.hu webáruház néhány alternatívát felkínál, amelyekre a kényelem jellemző.

Olvasd Tovább