A csónakban a kutya biztonsága is fontos!

Kutya mentőmellény
Kutya mentőmellény

A családok gyakran indulnak csónakos kirándulásra a nyári időszakban. Vannak, akik ilyenkor a kutyusukat sem hagyják otthon, hiszen neki is jót tesz egy kis mozgás.

Sajnos ilyenkor arra is kell gondolni, hogy esetleg baleset történhet a csónakázás idején és venni kell az allatwebshop.hu oldalról pár mentőmellényt. Persze nemcsak az embereknek kell a védelem, hanem az ebnek is, mert őt is baleset érheti. Példának okáért, egy kajak- vagy kenutúrán az instabilitás miatt bármikor megtörténhet a baj.

Ha a folyó közepén fordul elő a borulás, az nagyon veszélyes lehet, ezért jó szolgálatot tehet az allatwebshop.hu honlapon kapható mellény. A felhajtóerőnek köszönhetően, senki nem fog lesüllyedni a víz alá és képes lesz odafigyelni a mentésre. Nagy előnyt jelent, ha a kutyus is fennmarad a felszínen, mert ilyenkor a félelem miatt nehéz lehet az úszás.

A pánik után megkezdődhet a vízben szétszóródott tárgyak összeszedése, hiszen nagyon kellemetlen, ha például elúsznak az evezők. Az allatwebshop.hu oldalon kapható mentőmellény segítségével ez a feladat is könnyebb lesz!