A kertész árak több tekintetben is eltérhetnek

A házkörüli kert gondozható és telepíthető önállóan is, de az ilyen munka csak félmegoldásokkal szolgál. A professzionális kertész árak jócskán változatosak, leginkább annak tükrében alakulnak, hogy mire van szükség és mennyi munkadíjat kér a munkavállaló. Az automataontozorendszeres.hu tájékoztató jellegű weboldalt működtető cég már hosszú idő óta foglalkozik kertépítéssel és öntözőrendszerek kialakításával, így érdemes hozzájuk fordulni. A kertész árak leginkább meghatározó paramétere a terület nagysága.

Ezzel párhuzamosan alakul a gyepszőnyegre, a vakondhálóra, a termőföldre, a fenyőkéregre és igény esetén a terméskőre fordított összeg is, mivel kisebb helyen eleve kevesebb alapanyag kerül felhasználásra. Szükség lehet az építkezési törmelék elszállítására és talajkitermelésre, valamint marhatrágyával és tőzeggel darált kerti termőföld betöltésére is, amennyiben a helyszínen található nem megfelelő minőségű. A kertész árak továbbá magasabban alakulnak, amennyiben a tulajdonos öntözőrendszert is szeretne beépíteni az új kertjének a megfelelő karbantartása érdekében.

A kerti automata öntözőrendszer kiépítése optimális vízpótlást szavatol

A kézzel történő hagyományos locsolás egyrészt idő- és munkaigényes, másrészt pedig nem eléggé hatékony. A kerti automata öntözőrendszer által a növényzet vízpótlása teljes mértékben megoldható, a vezérlőnek hála nincs szükség manuális irányításra, be lehet a rendszert előre programozni. A haladó szintű hálózatok már távolról is vezérelhetőek, Wi-Fi rendszeren keresztül gyakorlatilag a világ bármelyik pontjáról elindíthatóak vagy éppen leállíthatóak.

Van olyan lehetőség is, hogy a kerti automata öntözőrendszer beépített eleme legyen egy eső- vagy hóérzékelő, ami ilyen módon önállóan fogja tudni kontrollálni, hogy mekkora mennyiségű vízkibocsátás az optimális az adott körülmények között. Az automataontozorendszeres.hu weboldalt működtető vállalkozás felkérésekor mindenképp kieszközöl egy helyszíni felmérést és a tulajdonossal való egyeztetést követően telepíti a rendszert.