A krill olaj kapszula Omega 3 forrás

Krill rákok
Krill rákok

Sokan jutnak arra az elhatározásra, hogy amennyiben lehetséges, minél későbbre tolnák életükben a betegségek megjelenését, vagyis dolgoznak az egészségük megőrzéséért.

Erre ma egyre több lehetőség van, hiszen a gyógyszerek mellett, nagyon sok táplálék kiegészítő is megjelenik a piacon, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen minőségben és milyen hatékonysággal. Erre az egyik nagyon jó példa a krill olaj kapszula, ami különösen az Omega 3 zsírok magas minőségű forrása.

Viszonylag újnak számít a felfedezés, hogy krill rákocskák, amelyek a krill olaj kapszula nyersanyagai, sokkal jobb minőségű olajt tartalmaznak, mint az eddig ismert, halakból származó olaj. Úgyhogy a bálnák, cetek és néhány tengeri madár mellett, akik óriás mennyiségben fogyasztják ezeket a kis rákokat, az emberek is beálltak a sorba.

Ugyanis az emberi szervezetre, ezen belül is a szív és érrendszerre, valamint a gyulladásos folyamatok csökkentésére, ezzel együtt az ízületi problémákra kiváló hatással van a krill olaj kapszula.