A magasban végzett munkához biztonsági heveder kell

Egy alkalmazott biztonsága és testi épsége minden munkahelyen fontos alap. Nemcsak azért, hogy a sérülést szenvedő személy orvosi ellátást kell kapjon, hanem amiatt is, hogy ne maradjon ki a munkából.

A magasban végzett munkáknál fokozottan oda kell figyelni arra, hogy ne történjen baleset vagy haláleset. Itt még szigorúbb követelmények kötelezik a munkást a biztonsági heveder viselésére, ami több ponton is megtartja a testet, így könnyen lehet leengedni vagy felhúzni.

Biztonsági heveder az oszlopon végzett villanyszereléstől kezdve, a magas épületek festésén át a felhőkarcolók ablakainak tisztításáig, számos területen kell, de az extrém sportokhoz vagy a kalandparkokban kialakított mászófalak és akadálypályák esetében is szükséges a használatuk.

Cégünk első osztályú, tanúsítványokkal rendelkező munka- és védőruhák forgalmazásával foglalkozik. A kínálatunkban többek között a biztonsági heveder, a zuhanásgátló, a karabiner és a biztonsági kötél is megtalálható. Vásárolja meg online, nagyon vonzó áron, felesleges keresgélés nélkül!