A whiskey árak függnek a típustól és a származási helytől

Tudta, hogy a Földön az egyik legkedveltebb égetett szeszes ital a whiskey? Kifinomult, elit kategóriás ital, amit számos országban gyártanak. A gabonapárlatból készült és tölgyfahordóban érlelt nedű annál finomabb, minél több évig történik, jégre töltve pedig a háttérben meglapuló aromák is előtérbe kerülnek.

A fűszeresség attól is függ, hogy milyen recept alapján készül, de a whiskey árak eltérhetnek a származási helytől is. A single grain, a single malt, illetve a blended egyaránt népszerű, ezek csak abban térnek el egymástól, hogy az egyik alapanya gabona, a másiké maláta, valamint ezek keveréke.

A whiskey árak attól is függnek természetesen, hogy eredetiről beszélünk-e vagy sem. Az EU szabályzatok ugyanis szigorúan körülírják, mit is lehet így nevezni. De természetesen a whiskey árak lefaraghatóak egyik-másik árengedménnyel is, webáruházunk ugyanis rendszeresen hirdet meg promóciókat. Ezek az italok kiválóan helytállnak a legimpozánsabb éttermek bárjában is, valamint díszcsomagolással remek ajándék lehet a férfi ismerőseinek.