Alacsony cellulóz szigetelés ár mellett befektetése hamar megtérül

Szigetelés elérhető áron

Ha Ön télen vagyonokat költ a fűtésre, nyáron pedig képtelen hűvösen tartani a lakást, akkor ideje elgondolkodia ingatlana szigetelés-korszerűsítésén. Ahhoz, hogy a befektett összeg hamar megtérüljön, nem elegendő a fűtés-
és villany számlán mutatkozó megtakarítást maximalizálni, a beruházásra fordított összeget is alacsonyan kell tartani. Mivel a cellulóz szigetelés ár különösen jutányos, beruházása hamar megtérül.

A Naturvéd & Health Kft. , a Climatizer Plus szigetelő anyag hazai forgalmazója igény esetén a lakossági pályázati anyagok összeállításában is segítségére van a megbízóinak! A Climatizer Plus egyik nagy előnye, hogy nem csak homlokzati szigetélésre használható, hanem zsákos kiszerelésben födémek, rések szigetelése is megoldható vele, minimális bontás mellett.


Egy átlagos családi ház padlásának a szigetelése akár egy nap alatt elkészülhet, ezért nem kell hosszú időn át kerülgetni a munkásokat. Ha kiváló hő- és hangszigetelő, valamint szigorúan ellenőrzött teszteken bizonyított módon rendhagyóan tűzálló szigetelésre vágyik, megoldás a Climatizer Plus szigetelés. Ez a cellulóz szigetelés ellenálló nedvességgel, a penésszel és a kártevőkkel szemben is. A Naturvéd & Health Kft. kizárólagos magyarországi márkaimportőr joggal rendelkezik, így a cellulóz szigetelés ár náluk igazán kedvező.