Alice Hostel a Fiumei úton

Alice Hostel
Alice Hostel

Mindannyian arra vágyunk, hogy alaposan megismerhessük a minket körülvevő világot. Azonban sokan úgy érzik, hogy ez a vágy nem teljesülhet be, mert az utazás bizony nem olcsó. Pedig a http://alice.insta-hostel.com/ adatai alapján igenis léteznek olyan szállások, ahol nem kell sokat fizetni egy éjszakáért.

A budapesti hostel egészen pontosan a nyolcadik kerületi Fiumei úton helyezkedik el, ahonnan könnyen be lehet jutni a belvárosba. A barátságos atmoszférának köszönhetően minden vendég jól érzi majd magát ebben a hostelben.

A http://alice.insta-hostel.com/ oldal szerint igény esetén reggelit is lehet itt igényelni. Ne felejtsük el azt sem megemlíteni, hogy a személyzet ügyel a tisztaságra, ami nagy előnyt jelent egy hostel esetében. Érdemes odafigyelni arra, hogy a ki- és bejelentkezés csak éjfélig lehetséges, illetve a szobát 11 óráig el kell hagyni.

A http://alice.insta-hostel.com/ adatai szerint mindegyik ágyhoz jár egy széf, tehát a lopások miatt sem kell aggódni. A jó felszereltségnek köszönhetően mindenki tetszését el fogja nyerni az Alice Hostel.