Autóra szerelhető kerékpártartó

Akik szeretnek kerékpározni, azok bizony a nyaralásra is magukkal viszik a biciklijüket. Nekik nélkülözhetetlen eszköz az autóra szerelhető kerékpártartó. A tartók többnyire fémből készülnek és többféle változatban is elérhetőek, attól függően, hogy az autó melyik részére kívánjuk rögzíteni a kerékpárt.

Az autó típusa és adottságai alapján választhatunk tetőre, hátfalra és vonóhorogra rögzíthető tartót is. Vonóhorogra rögzíthető tároló esetében ne feledkezzünk meg a pótvilágításról és a rendszámtábla tartóról sem. Igényeink szerint válogathatunk úgy is, hogy 1 vagy éppen 3-4 kerékpárt szeretnénk szállítani, illetve rögzíteni a gépjárműre.

A rögzítő eszköznek köszönhetően, a kerékpárok szállítása egyszerű és biztonságos, hosszabb útra pedig elengedhetetlen. Amennyiben bizonytalanok vagy tanácstalanok vagyunk, abban a tekintetben, hogy milyen típust válasszunk, a legtöbb boltban és webáruházban készséggel állnak rendelkezésünkre a megfelelő kerékpártartó kiválasztásában, hogy felhőtlen legyen az utazásunk.