Az asztali zászló készítés titkai

Egy minőségi asztali zászló számtalan helyzetben megállja a helyét és méltó módon képviselhet egy országot, az az Európai Uniót, egy önkormányzatot és egyéb szervezetet, sportszervezetet is. Ezért az asztali zászló készítés során minden esetben a legkiválóbb beltéri zászlóanyagot használjuk. A finom selyemfényű megjelenés ünnepélyes hangulatot kelt.

A látvány pedig tovább fokozható a körben elhelyezett sodrott aranyszínű díszzsinórral és az aranyszínű rojtokkal. Az asztali zászló egy vagy két oldalon nyomott, illetve hímzett változatban érhető el nálunk. Ez a mindössze 15×25 cm-es aprócska zászló a kis mérete miatt bármilyen polcon, pulton és tárgyalóasztalon kiválóan mutat.

Az asztali zászló készítés során minden esetben az ügyfél igényeit tartjuk szem előtt, és akár egyedi, teljesen egyedi típusú zászlót is legyártunk. Egy asztali zászló csak a hozzá tartozó asztali zászlótartón mutat igazán jól, ami lehet aranyszínű, ezüstszínű, csavart, illetve telitalpú változat is, amelyet szintén megvásárolhat a Poliform kínálatában. Ne feledje, ez a tartozék minden esetben külön vásárolható meg! Tegye a kosarába az asztali zászlóval együtt, és rendelje meg még ma néhány kattintással a webáruházunkból!