Az életre kelő plüss béka

Plüss béka

Minden ember szeretettel gondol vissza arra az időszakra, amikor kisgyermek volt. Valószínűleg mindenkinek megvolt a saját kedvenc állata, amelyet valamilyen formában mindig maga mellett tudhatott, akár egy játékszer formájában.

A plüss béka azon gyerekek számára lehet remek alternatíva, akik ezeket az állatokat kedvelik, viszont elég ritkán fordul elő, hogy valaki élő példánnyal rendelkezik. A plüssállatkákat minden apróság szereti, amelyekhez főként egész kicsi korban szoros kötelék fűzheti őket.

Sok esetben egy gyerek akár éveken keresztül tekinthet egy ilyen figurát a legbizalmasabb barátjának, ennek következtében pedig egyfajta érzelmi biztonság fejlődhet ki benne. A magyarországi Clever Puppets webáruházában számos plüss béka található és vásárolható meg, sőt, ezek nem is hagyományos szőrmókok.

Kesztyűbábok, vagyis a kézfej, illetve az ujjak mozgatásával könnyedén életre is kelnek, amelyek így még inkább tetszenek minden kis apróságnak, és használatuk révén még a különféle készségek is fejleszthetők.