Baba ekcéma krém csak természetesen

Az atópiás dermatitisz rendkívül gyakori tünet a gyermekek első életévében. Az elsőre meglehetősen ijesztő foltok azonban a megfelelő készítményekkel remekül kezelhetőek. A baba ekcéma krém nagy szerepet játszik abban, hogy a csúnya és olykor viszkető piros, száraz foltok, esetleg hólyagok eltűnjenek a kicsi testéről.

Az atópiás dermatitisz okai gyakran allergiára vezethetőek vissza, a tünetek pedig rendszerint nyáron vagy télen fokozódnak. A tudomány jelenlegi állása szerint nem gyógyítható, de a kínzó tüneteket jól lehet enyhíteni. A kifejezetten erre a célra kifejlesztett baba ekcéma krém hatásos lehet a tünetmentesség elérésében. A szülőknek bizonyára jó hír, hogy az ilyen típusú készítmények nem feltétlenül kell szteroidokat és egyéb agresszív anyagokat tartalmazzanak.

A herbarting.hu webshopban kapható baba ekcéma krém a kamilla, shea vaj és mandula remek tulajdonságaival harcol a betegség tünetei ellen. Az aktív ekcémás tünetekre nagyon hatásos a HerbArting lanolinos-ligetszépeolajos popsikenőcs cink-oxiddal, gyapjúviasszal és a ligetszépeolajjal.