Bőséges az Orfű büfé kínálata

Abaliget egy sűrűn látogatott, csodálatos kirándulóhely, ahol igazi élményt jelent a szabad időnk eltöltése, viszont a friss levegőn történő mozgás következtében gyakran megéhezünk. De ezen a csodálatos helyen ez sem jelent problémát, hiszen az Orfű büfé gazdag étlapján mindannyian megtaláljuk a fogunkra való finomságokat.

Különféle lángosok, hamburgerek, frissen sültek, készételek, köretek, saláták, desszertek közül választhatunk. Például a Gyros tál igazán laktató és rendkívül ízletes ínyencség, ezután pedig egy finom palacsinta szinte egész napra elegendő energiával tölt fel. De természetesen, az Orfű büfé friss választékából minden ízlésnek megfelelő étel vásárolható.

Elmúltak már azok az idők, amikor a kirándulók egy-egy szendvicset vagy éppen néhány szelet zsíros kenyeret fogyasztottak egész nap. Az Orfű büfé a finom ételek nyújtotta lehetőséget kínálja minden kikapcsolódni vágyó személynek. Csoportos menük szintén vannak, ami osztály- vagy autóbusz-kiránduláson résztvevőknek optimális, mert így még az árak is alacsonyabbak.