A Crystal Nails igazodik a körömlemezhez

Crystal Nails

A nők utálják, ha sérül a körmükre felvitt lakk. Ennek következtében igyekeznek inkább olyan termékeket venni, amelyekkel tartósabbá tehető a műköröm.

A Crystal Nails azért különleges, mert képes igazodni a körömlemez mozgásához, tehát nem válik fel és nem is törik el. Remekül tapad, ezért hamar belopja majd magát mindenkinek a szívébe. Mivel önterülő hatással bír, ennél fogva egyáltalán nem nehéz a kezelése. Alaprétegként fel lehet kenni bármilyen építőzselé alá.

A Crystal Nails Gum Gel kékes árnyalattal rendelkezik és 50 milliliteres tégelyben kapható. UV lámpa alatt 2-3 perc kell a megkötéséhez. Sokan inkább már a LED lámpát választják, mert így csupán 1-2 percet kell várni a megszáradására. Lágyabb ecset szükségeltetik a használatához, mert az állaga egészen folyékony.

A Crystal Nails gumizselé ára nem alacsony, de érdemes rászánni a pénzt a megvásárlására. Hosszútávon rengeteget lehet vele spórolni, hiszen nem kell olyan gyakran újrarakni a műkörmöt. A gellakk.com kínálatából bármikor meg lehet rendelni.