Drops fonal a legigényesebb kézimunkázóknak

A kézi kötésű holmikat nemcsak az egyediségük miatt kedvelik az emberek, hanem azért is, mert jó eséllyel találnak közöttük természetes szálból készült darabokat. A Drops fonal típusok kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkeznek, mind az összetételük, mind pedig a színük szerint. Nem véletlen, hogy igen nagy népszerűségnek örvendenek a kézimunkázók körében.

A különlegességük nemcsak a természetességükben rejlik, hanem abban is, hogy a gyártójuk igyekszik minden igényt kielégítő termékpalettával előrukkolni, valamit a fonalakat folyamatosan teszteli, vizsgálja a színállóságukat, mosásnak vetik alá, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőlük. A legtöbb Drops fonal ugyanakkor Öko-Tex tanúsítvánnyal rendelkezik, így biztonsággal használható a babaholmik készítésére is. A csodálatos Drops fonal minden kötni és horgolni szerető vágya, hiszen, ahogy már említettük, hihetetlen sok fajtája megtalálható a szivárvány minden színében. A finom tapintású, leheletkönnyű variánsok között megtalálhatóak a legnépszerűbb szálak a világ számos részéről. A Drops fonal fajták fő összetevőit a könnyű gyapjú, puha alpaka, bársonyos merinó gyapjú, légies pamut, finom moher és a selyem alkotják.

Mivel Magyarországon is elérhető, bárki egyszerűen hozzájuthat. A dropsfonal.hu webáruház hatalmas kínálattal várja az igényes vásárlókat. A remek választék mellett jó árak is fogadják őket, gyors kiszállítás, sőt, még kötés- és horgolásminták is. A Drops fonal webshop bármikor nyitva áll, így akár most is lehet rendelni!