Egyértelműen hatékony a biorezonancia allergia vizsgálat

Vércsoport teszt

Az Egészségkapu Gyógycentrum sok különféle esetben tud segíteni a betegeknek, illetve az egész testre kiható kivizsgálásokat igénylő személyeknek. Az utóbbi kategóriába tartozik a vércsoport teszt. Legyen az embernek bármilyen gondja is, a cég által végzett gyors és fájdalommentes vércsoport meghatározás segítségével néhány percen belül már magával is viheti az eredményt.

Jogosan tehetik fel sokan a kérdést, hogy mitől is annyira gyors és sajátos a vércsoport teszt az Egészségkapu Gyógycentrumnál? A hatékonyságot az adja, hogy a teszt során a szakember egy Serafol ABO+D kártyát használ. Ez képes az anti-A, anti-B és anti-D antitesteket tartalmazó reagensek kimutatására. Itt is nyilván, mint a régebbi módszereknél, a vércsoport teszt egy rövid adminisztrációs procedúrával kezdőik.

Ekkor a vizsgálatot végző személy felviszi az páciens adatait a kártyára, akárcsak a nevet, a dátumot és az aláírást, és ezt követően veszi kezdetét a tényleges vércsoport teszt. Ekkor a szakértő négy csepp, az ujjbegyből vett vért juttat az anti-A, az anti-B az anti-D antitesteknek és a kontrollnak kialakított helyre. Fontos minden egyes csepphez hozzáadni egy csepp desztillált vizet vagy fiziológiás sóoldatot. Az Egészségkapu Gyógycentrum szakembereit akkor is felkeresik a betegek, amikor a biorezonancia allergia vizsgálat a cél.

Senkit sem lephet meg, hogy napjainkban a szénanátha, a különböző pollenallergiák és az allergiás légcsőhurut a leginkább ismert és elterjedtebb kórok közé sorolhatóak. Ezek mellett említést érdemel még a sokakat érintő, roppant kellemetlen bőrallergia is. A biorezonancia allergia vizsgálat azért szükségszerű, mert a gyógyszerek csak ideiglenesen enyhítik a tüneteket, illetve más kezelési módszerek sem mondhatóak véglegesnek.

Arról nem is beszélve, hogy egyes esetekben még mellékhatások is jelentkezhetnek. Az allergia gyógyszeres kezelésének mellékhatásai közül a leggyakoribbak az álmosság, fáradtság, bágyadtság. Ezek még a fitt, erős, sportos embert is akadályozhatják a munkában, tanulásban és egyéb tevékenységekben. A biorezonancia allergia vizsgálat segíthet a kór feltárásában és a kezelésben is.