Élménnyé teszi a vásárlást a bevásárlókosár

Élvezze a shoppingolás minden előnyét anélkül, hogy károsítaná a környezetet! Manapság az eldobható műanyag tasakok cipelése már idejétmúlttá vált. Sokkal jobb és elegánsabb megoldást jelent a bevásárlókosár.

A Reisenthel márka különböző típusú bevásárlókosarak gyártására specializálódott, amelyek könnyen összecsukhatóak és így könnyen tárolhatóak. Egy összecsukható modell az autóban is jól működik, mert mindig kéznél lesz és nem foglal sok helyet a csomagtartóban. A bevásárlókosárnak nem kell feltétlenül unalmasnak lennie. Például egy pöttyös vagy egy pepita modell a retro stílust kedvelő hölgyeknek is tetszeni fog. Az ilyen stílusos kiegészítő tükrözi a tulajdonosa karakterét és érdekes ajándék lehet egy barátnak.

Azoknak, akik az egyszerű, visszafogott színeket kedvelik, a fekete vagy grafitszürke kosarakat ajánljuk. Egy férfi karján lévő bevásárlókosárnak sem szabad pöttyös vagy virágos mintázatúnak lennie. Ebben az esetben a kockás vagy teljesen egyszínű megoldás működik a legjobban.