Fibaro Roller Shutter 3 vezérlő modul

A kényelemnek egyértelműen több fokozata van és csak rajtunk múlik, hogy pontosan mennyire adjuk át magunkat ennek. Reggelente, amikor felkelünk, gyakran az első tevékenységünk, hogy felhúzzuk az ablakra szerelt redőnyöket, hogy beengedjük a napfényt. Ez elég sok időt elvesz tőlünk, főleg akkor, ha több nyílászáróval kell számolni. A Fibaro Roller Shutter 3 berendezés jóvoltából kiadhatjuk a kezünkből ezt az amúgy eléggé monoton munkát.

A Z-Wave protokollon alapuló modul lehetővé teszi, hogy a rendszerhez integrálható zsaluk, napellenzők, redőnyök, garázskapuk egyszerűen, akár távvezérléssel vagy előre meghatározott beállítás mentén nyithatóak és zárhatóak legyenek.

A Fibaro Roller Shutter 3 még ennél is többet tud, ugyanis rendelkezik a pillanatnyi teljesítményt rögzítő fogyasztásmérő funkcióval. A zsaluk és redőnyök esetében pedig a különböző szögek beállítására szintén kínálkozik esély. A Fibaro Roller Shutter 3 szükség esetén egy közvetlenül bekötött kézi kapcsolón keresztül válik vezérelhetővé, ezzel felkészülve minden esetleges helyzetre.