Finom tulajdonságokkal büszkélkedik a lenfonal

Az egyik legnépszerűbb termékünk a kiváló minőségéről és számos praktikus tulajdonságáról ismert. A lenfonal egyszerűsége abban rejlik, hogy egy fenntartható módon előállított szerves anyag, amivel könnyű dolgozni. A webshopunkban a lenfonalak széles választéka található vonzó áron.

Csúcsminőségű gombolyagokat kínálunk szebbnél-szebb árnyalatokban, beleértve a természetes és alapszíneket, ahol rengeteg lehetőség áll a kézművesek rendelkezésre az egyedi színkombinációk létrehozásához. A tiszta len elég nehezen megmunkálható, a gyártók ezért kombinálják viszkózzal és pamuttal. Ez a kombináció ideális kötéshez, hímzéshez és horgoláshoz anélkül, hogy a bőr megkarcolódásának vagy irritációjának veszélye fennállna.

A len, a pamut és a viszkóz együttese szép megjelenést, kellemes textúrát kölcsönöz a kötött termékeknek. A fonal különösen ideális olyan ruhadarabok készítéséhez, amelyek 30-40 fokon moshatóak. Adja le a rendelését még ma és néhány napon belül megkaphatja a megvásárolt lenfonalat, így a lehető leghamarabb elkezdheti a kötési projektjét!