Fonyódi szállás az aktív pihenéshez

A Balaton partján sok szép település megtalálható, de Fonyód az egyik legszebb és leginkább nyugalmas az összes közül. Ezért a fonyódi szállás olyan családokat, baráti társaságokat egyaránt érdekelhet, akik a nyugodt és aktív pihenést keresik. A Sunset Resort apartmanház például ideális választás mindazoknak, akik a korszerű technikai megoldásokat és a kényelmi szolgáltatásokat keresik.

Igazi balatoni kikapcsolódásban lehet része, ha itt száll meg. Az épület közvetlenül a vízparton található és különböző adottságú apartmanokkal, saját szervezésű egyedi programokkal várja a vendégeit. Minden szempontból remek döntés tehát ez a fonyódi szállás, ahol állatbarát apartmanok is vannak. Így azok a személyek és/vagy családok, akik magukkal szeretnék hozni négylábú családtagjukat is, megtalálták a megfelelő megoldást.

A településen ráadásul működik egy valódi kutyaparadicsom is, a kutyás strand, ahol az ebek csodásan szórakozhatnak, csobbanhatnak a kellemes vízben. A fonyódi szállás emiatt is nagyon kedvelt a nyaralni vágyók körében.