Gyerek lepedő eltérő stílusban

Új ágyneművel egy kis luxust és egyéniséget varázsolhat a gyerekszobába. Ez roppant egyszerű módja annak, hogy megváltoztassa a szoba kinézetét, különösen akkor, amikor már nagyobb és nem pillangókat szeretne a hálószobájában, hanem kifinomultabb megjelenést. Ehhez pedig a gyerek lepedő sokaságát kínáljuk. Többféle méretben vannak jelen, az ágy méretéhez lehet igazítani.

Termékeink a legpuhább, legkényelmesebb anyagokból készültek, így a csemetéje élvezheti a legédesebb álmait. Vannak kétoldalas példányok is, az egyik oldalon színes rajzokat láthat, másikon sima szín jelenik meg. Így a lányok és fiúk könnyedén megtalálhatják a stílusuknak, hangulatuknak és szobájuknak megfelelő gyerek lepedőt a széles készletünkön.

Sőt, a Disney minden rajongóját megörvendeztetjük azzal, hogy egy egész kollekciót kínálunk a kedvenc hőseikkel. Ezeknek biztosan nem tudnak majd nemet mondani. A gyerek lepedő olyasvalami, amire érdemes pénzt szánni, hiszen a kicsik kényelméről van szó, ami az egyik legfontosabb dolog ebben a korban, főleg, mivel alváskor fejlődnek a legtöbbet.