Győzze le a korai magömlést egyszerű praktikákkal!

Korai magömlés kezelése

Kis túlzással ugyan, de megállapíthatjuk, ha egy férfi nem úgy teljesít az ágyban, ahogy azt saját magától elvárja, az valóságos katasztrófának minősül a szemében, egy olyan sorscsapásnak, ami napokra beárnyékolja az érintett fél jókedvét.

A korai magömlés, a rettegett mumus, nemcsak az életük első szerelmi aktusát átélő zöldfülűeket érinti, de minden férfit, akinél fennállnak a szexuális életet érintő problémák. Sőt, a kutatások alátámasztották, hogy a férfiak majdnem 30%-át érinti a kérdés.

A korai magömlés kifejezés elég beszédes, a túl hamar bekövetkező ejakulációt jelöli. Ha Önnel is rendszeresen megtörténik a szóban forgó kellemetlenség, első lépésként felejtse el a szégyenlős pirulást és lépjen a tettek mezejére!

Tudta azt, hogy számtalan olyan szexuális segédeszköz áll a rendelkezésére, amivel látványosan megnyújthatja az intim együttlétek idejét? Az érzéstelenítő krém és az óvszer is eltolhatja az orgazmus pillanatát, hiszen a használatukkal a stimuláció csökken, így a korai magömlés is a múlté lesz.