Használt üzleti laptop áron alul

Manapság rengeteg munkakörben elengedhetetlen a technikai érintkezés, a számítógépen való dolgozás. A nagyobb cégeknél jellemző, hogy akár évente cserélik a notebookokat, a használt üzleti laptop pedig árusításra kerül. Ezeknek számos előnyét fel tudjuk sorolni, felhasználói barát szempontból.

Először is gondoljunk bele, hogy amennyiben egy laptop munkavégzésre van kiadva, semmilyen más tevékenységet nem folytathatnak rajta. Ez pedig annyit tesz, hogy csupán rendeltetésszerűen volt használva, így nincs leamortizálódva maga a gép. Természetesen, mivel használt üzleti laptopról beszélünk, az árúk is lényegesen kedvezőbb.

Nagyjából az olyan nagy márkák termékét, mint amilyen az Asus, a HP, esetleg az Acer, fele annyiért kaphatjuk meg. Ez pedig óriási kedvezmény, hiszen általában a használt üzleti laptopok i5, vagy i7 processzorral, valamint nagyjából 8 GM RAM-mal és több mint 1 TB háttértárral rendelkeznek. Nem ritka az olyan plusz funkció sem, mint a háttérvilágítással ellátott billentyűzet vagy a matt kijelző.