Hódít a környezetkímélő kávé POD

Kávépárnák már az 1970-es évek óta léteznek, de a velük kompatibilis kávéfőző gépek valamiért csak az utóbbi évek óta örvendenek nagy népszerűségnek. A kávé POD kínálata óriási, a szimpla eszpresszótól a cappuccino-n át a különleges ízvilágú italokig válogathatunk a széles termékskálán.

Egy kávé POD 7 gramm kávét tartalmaz, mert hivatalosan ez az egy főzet kávéhoz ideális mennyiség. Nemcsak azért nagyszerű találmány, mert mindig ugyanazt a garantált ízt kapjuk, hanem mert a környezetünket is óvjuk, ha mellette tesszük le a voksunkat. A kávét borító párna anyaga ugyanis környezetbarát, lebomló anyag. Komposztálhatjuk akár a zaccal együtt és használhatjuk talajjavítóként.

Míg a kapszulás kávé használatakor műanyag szemét keletkezik, a kávé POD esetében nem kell hasonlóval bajlódnunk, nem termelünk környezetre káros hulladékot. Kávépárnákból megtalálják az intenzív és erős, a krémes és lágy vagy a karakteres kávék szerelmesei is a kedvencüket. Kóstolja meg a likőrrel gazdagított vagy csokoládés ínyencségeket is!