Hova vihetem megnyírni a kutyámat?

OhMyDog
OhMyDog

Nyáron bizony a kutyusoknak is jólesik egy alapos nyiratkozás, amit további kényeztetésekkel is ki van egészítve. Azonban érdemes színvonalas szolgáltatás mellett dönteni, mert ha nem tudják miként kell bánni az ebekkel és nem megfelelően járnak el, akkor csúfos vége lehet.

Egy nívós kutyakozmetika elérhetőség: 1146 Budapest, Dózsa György út 15. Ezen a címen található meg a minőségi szolgáltatásokat kínáló OhMyDog Boutiqe & Spa, ahol mindegy munkaerő előzetes kiképzésben vett részt, így számukra a kutyagondozás már nem nehézség vagy erőpróba, hanem rutin.

Nyugodtan rábízhatja kedvenc négylábúját a profi csapatra, mert garantáltan jól fognak bánni vele és az eredmény is magáért fog beszélni. Nézzen szét az ohmydogkutyakozmtika.hu weboldalon és ismerje meg a különböző szolgáltatásaikat! Ha meg van elégedve az itt látottakkal, akkor ne feledje a kutyakozmetika elérhetőség: 1146 Budapest, Dózsa György út 15., ahol mindig szívesen látják az új ügyfeleket és készséggel állnak a rendelkezésünkre!