Kamado grill sok hasznos funkcióval

A faszenes kerámia sütő feltűnő példa arra, hogyan kombinálhatjuk hatékonyan a generációk tapasztalatait és a legújabb fejlesztéseket egyetlen termékben. Ez az amerikaiaknak az ősi kínai ellipszis alakú rizsfőzőre hasonlító Kamado grill lett, ami sok tulajdonságban egyedülálló.

Szerkezetileg a készülék nagyon egyszerű: az alján van egy tál a szénnek, felette pedig rácsok helyezkednek el. A teret a rostély osztja ketté. A rácsok rozsdamentes acélból és öntöttvasból egyaránt készülhetnek. A félkör alakú zsírkő segítségével a halat vagy a húst a saját levében párolhatjuk. A zsírkő jól tartja a nedvességet és a vastag felülete egyenletesen osztja el a hőt.

Az ütésálló kerámia falakkal rendelkező Kamado grillben szinte mindent készíthetünk: péksüteményeket, első és második fogást, még köretet is. Serpenyő, füstölő, sütő és tűzhely. Ezeket a berendezéseket a multifunkcionális Kamado grill egymaga megtestesíti. Így Ön nemcsak pénzt takaríthat meg a kiegészítő felszereléseken, hanem abszolút felejthetetlenné teheti a főzési folyamatot.