Karkötő virággal és kristállyal

Karkötő

Ha szeretne venni egy igazán különleges ékszert, akkor az Amari’s Flowellery oldalát ajánljuk a figyelmébe! A kínálatban modern és antik stílusú karkötő is van, tehát Ön választhatja ki, hogy melyik nyeri el a tetszését. A pasztellszínű ékszerben Swarovski kristályok is helyet kaptak, aminek köszönhetően az eredmény feledhetetlenül szép lett.

A virágok érdekes mintázatáról is szót kell ejteni, mert ezeknek hála, még szebb lehet a bizsu. A karkötő elsősorban azoknak a hölgyeknek jelenthet jó választást, akiknek szélesebb a csuklójuk, hiszen a nemesacélból készült pánt nem állítható.

Azonban fontos megemlíteni, hogy az ékszer igény esetén kisebb méretben is megrendelhető, ám ezt a vásárlás előtt jelezni kell. A karkötőből jelenleg csak egy darab van raktáron, ezért érdemes sietni a rendeléssel.

Szóba kell még hozni azt is, hogy az ékszer egyáltalán nem drága, tehát mindenkinek előnyös lehet a weboldalról történő választás. A bizsu lekerekített és szögletes formában is megvásárolható az Amari’s Flowellery oldaláról.