Kedvezményekre számíthatunk a reptéri parkolóban

Végre nem nekünk kell gondoskodnunk az autónk biztonságáról, amíg távol vagyunk. A reptéri parkoló területén fedett helyek várják a járműveket, amelyek ennek köszönhetően nincsenek kitéve az időjárási körülményeknek. Őrzött, kamerával megfigyelt, biztonságos helyen hagyhatjuk az autónkat az utazás idejére.

Mivel a reptéri parkoló nem közvetlenül a Liszt Ferenc repülőtér mellett található, ezért ez transzfer kisbuszokkal biztosított. Ezekben a csomagoknak is bőven akad hely. Kényelmes és hatékony szolgáltatásnak számít. A transzfer az oda- és visszaút során is biztosított.

A parkolókártyán található telefonszámot érdemes elmenteni, mert visszaérkezéskor ezen keresztül vehetjük fel a kapcsolatot a kisbusszal, ami visszavisz a reptéri parkolóban hagyott autónkhoz. Az online foglalás kevesebb ügyintézéssel jár és néhány perc alatt kivitelezhető.

Extra szolgáltatásként még a bőröndfóliázás is igényelhető. A visszatérő utasok kedvezményre számíthatnak a következő parkolás alkalmával, sőt, egyedi árajánlatkérésre is van lehetőség 30 nap felett.