Legyen Star Wars ágyneműhuzat a csemeték szobájában!

Star Wars ágyneműhuzat
Star Wars ágyneműhuzat

Aki egy kicsit is szereti, vagy csupán egyszer látta az évtizedek óta nagy népszerűségű mozifilmet, a Csillagok háborúját, bizonyára van kedvenc karaktere, és akkor még nem is beszéltünk a valódi rajongókról.

Teremtsen igazi űrbeli hangulatot az Ön vagy gyermeke hálószobájában, kezdje egy menő Star Wars ágyneműhuzat beszerzésével! A legkisebbektől a legnagyobbakig, nálunk mindenki megtalálja a saját magának megfelelő méretű és mintázatú ágyneműhuzatot, akár a jedik oldalán, akár a birodalmiak a sötét erő oldalán szeretnének hadba szállni.

A Star Wars ágyneműhuzat garnitúrában szerepel a kínálatunkban, paplan- és párnahuzat is. A gyerekméret huzatai 140×200 és 70×90 cm, a felnőttekre méretezettek pedig 135×200 paplan- és 48×74 cm párnahuzattal rendelkeznek.

A felnőtteknek szánt Star Wars ágyneműhuzat száz százalékban poliészterből, a gyermekeké pedig teljes mértékben pamutból készültek. Webáruháunk szolgáltatásai révén, minden lehetőséget megkap arra, hogy megrendelje az egyedi Star Wars ereklyét.