Magabiztos megjelenés törpesarkú cipőben is

Nemcsak a 10-12 centiméteres sarkakkal rendelkező lábbelik lehetnek nőiesek és csinosak. A törpesarkú cipő is éppen olyan jól tud mutatni, csak a megfelelő ruhadarabokkal kell társítani, ahogy ez egyébként minden modellre igaz.

Ha sikerül olyan szetteket összeállítani, amiket magabiztosan tud viselni és stílusban, színben passzolnak az adott törpesarkú cipőhöz, akkor az összhang éppen olyan tökéletes lesz, mint egy tűsarkúval, csak éppen sokkal komfortosabb egész nap így járkálni.

Tehát nyugodtan gondolkodhat kisebb sarkakban is, akár félcipőről, szandálról vagy csizmáról van szó, mert ez nem fog rontani a megjelenésén. Kizárólag Önön múlik, hogy mivel fogja viselni a törpesarkú cipő különböző verziót, hogyan érzi magát az összeállításokban.

Nem hiába mondják, hogy az önbizalom öltöztet, mert ha magabiztosan lépked az utcán, akkor a törpesarkú cipő is tökéletes kiegészítője lehet az oufitjének és még csak a lába sem fog fájni a nap végén. Találja meg az Önhöz illő darabokat és érezze mindig jól magát a bőrében!