Nyitott már bankszámlát összesen 6 perc alatt? Na ugye!

Számlanyitás akár 6 perc alatt
Számlanyitás akár 6 perc alatt

Bankszámlát szeretne nyitni, de nincs ideje arra, hogy hosszasan sorban álljon a bankfiókban? Ha hasonló ügyek intézéséről van szó, akkor legtöbben szeretnénk minél gyorsabban és egyszerűbben túl lenni a teendőkön. Erre sajnos nem mindig van lehetőség, de ha olyan ajánlattal találkozunk, mint amilyet a Gránit Bank kínál, akkor érdemes kihasználni azt. A hitelintézetnél akár 6 perc alatt nyithatunk bankszámlát, ráadásul mindezt az interneten keresztül.

Egyre többen érdeklődnek az online bankszámlanyitás iránt, mely során ténylegesen is csak néhány perc ráfordított időre van szükség, s máris otthona kényelmében töltheti ki a szükséges adatlapot, és választhat az egyes csomagok közül. Az adatok és az egyéni beállítások megadása után mindössze annyi dolga van, hogy megadja, hol szeretné majd aláírni az elkészült bankszámlaszerződést. Ezt ugyanis neten keresztül nem teheti meg, csak személyesen. Nagy előnye azonban a módszernek az, hogy megspórolhatja a sorban állást, és nyugodt körülmények között töltheti ki az adatlapot.

Sokszor átgondolást igényelnek olyan kérdések, mint az SMS tájékoztatók igénylése, a bankkártya típus kiválasztása, vagy a napi vásárlási illetve készpénzfelvételi limit beállítása. A rendelkezésre álló szolgáltatások közül kényelmesen válogathat az internetes bankszámlanyitásnak köszönhetően, ezzel pedig nem csak időt, de utólagos változtatások szükségességét is megspórolhatja. Használja ki a Gránit Bank által kínált remek lehetőséget, és tartozzon a jövőben a hitelintézet ügyfelei közé!