Oxigént képző tulajdonsággal bír a folttisztító só

Igen idegesítő, amikor az ételmaradék beleeszi magát a kedvenc ruhánkba és nem tudjuk kiszedni. Ilyenkor jöhet jól a naturális, de hatásos folttisztító só. A pecsétes asztalterítő vagy a besárgult függöny, amivel már régóta küzdünk, hogy visszakapja régi fényét, ezek mindegyikére megfelelő a termék. Hatására eltűnik a penész, a folt, az ósdi szürke szín és az anyag feléled.

A folttisztító só az előbb felsoroltak mindegyikének hatástalanításában fenomenális. Mivel az alkalmazása során nem keletkezik káros anyag, ezért ez környezetbarát. Kiváló a pelenkák áztatásához, fertőtlenítéséhez és az ammóniamentesítéséhez is. Lakástextilek és ruhák is fehéríthetőek vele, csak benne kell hagyni állni 8-10 órát.

Makacsabb foltok esetén, mint a fű, a kávé vagy a vörösbor, picit bele kell dörzsölni az anyagba, amíg elkezd színtelenedni, majd ki kell mosni a ruhát normálisan. A folttisztító só, más néven nátrium-perkarbonát, a legtöbb oxigénes fehérítő alapja, mert igen hatásos. Tegye próbára bátran a terméket!