Plum szemöblítő, a szem épségéért

Plum szemöblítő

Szemsérülés esetén nincs idő a hezitálásra! Ilyenkor azonnali reagálásra van szükség, ellenkező esetben maradandó károsodás is kialakulhat és örökre elveszítheti a szeme világát. A Plum szemöblítő folyadék mindenkinek jó választás, aki a fizikai munkavégzés során is oda szeretne figyelni a testi épségére.

Amennyiben gyakran dolgozik savval vagy tömény lúgtartalmú anyaggal, akkor fokozottan óvatosnak kell lennie. Ha ezek a rendkívül veszélyes anyagok belekerülnek a szemébe, akkor azonnal elkezdik feloldani a szaruhártyát. Viszont, ha kéznél van a Plum szemöblítő, akkor a használatával könnyen semlegesítheti a maró folyadékok kártékony hatását. Ugyanez a helyzet akkor is, ha olyan területen kell dolgoznia, ahol magas a levegő portartalma és fém, fa, illetve apró üvegszilánkok is belekerülhetnek a légtérbe.

Az ilyen helyszínen az előírásoknak megfelelően légzésvédőt kell használni, de amennyiben ezt elmulasztja vagy átmenetileg levételre kerül az eszköz, akkor a zsebben rejtőző Plum szemöblítő jó szolgálatot tehet.