Praktikus hétköznapi segítség a gyerek fellépő

Vannak olyan apróságok, amelyek felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a kisgyermekek önállóságának megszerzésében. A gyerek fellépő arra szolgál, hogy a kicsi kényelmesen használhassa a WC-t vagy a mosdót, de a gyakorlati célja ezzel nem ér véget.

A gyerek fellépő különleges termék, ami bármilyen helyzetben használható, amikor emelésre van szükség. Lehetővé teszi, hogy a gyermek önállóan üljön a WC-n, elérje a csapot és olyan helyeket is, amelyek az elérési távolságán kívül esnek. Ezért fontos, hogy ne csak kényelmes, hanem biztonságos is legyen a használata. Hogyan próbálnak a gyártók megfelelni ennek a követelménynek? A felülete csúszásmentes anyagból készül, ami csökkenti a mászás közbeni csúszás veszélyét.

Annak érdekében, hogy a termék stabil legyen és jobban tapadjon a talajhoz, speciális csúszásgátló gumikat használnak. Ráadásul a gyerek fellépő könnyű műanyagból készül. Ez lehetővé teszi, hogy a kisgyermek önállóan mozgathassa és például felnőtt segítsége nélkül is megmoshassa a kezét.