Propolisz tinktúra külső használatra

Olykor a gyermekek megbetegednek. Megfázás, torokfájás, influenza, de akár tüdőgyulladás is állhat a legelterjedtebb fajták között. Az immunitást gyengíti még a sok mesterséges termék, ami minden oldalról behatolt az életünkbe. Vannak egyszerű, olcsó és hatékony eszközök, mint például a propolisz tinktúra, amelyek az immunrendszer megerősítésére és a betegségek biztonságos kezelésére szolgálnak.

Ez a különleges anyag megvédi a kicsiket a fertőzésektől és még az újszülöttek esetében is használható. Például születés után a propolisz tinktúra a csecsemő köldökére kenhető, megbízható akadályt képezve a fertőzések ellen. Fertőtlenítőszerként is használható, letörölve vele azokat a játékokat, amelyeket a babák imádnak a szájukba venni.

Elég belőle néhány cseppet egy vattakorongra cseppenteni és átdörzsölni azzal a csörgőket, a cumit és bármi mást, amivel a csöppségek szeretnek játszani. A propolisz tinktúra egy csodálatos szer. Nem okoz szövődményeket, nem tömíti el a vesét és a májat, számos betegség esetén nagyon hatékony.