Sokan olvasnak erotikus romantikus könyveket

Erotikus romantikus könyvek

Maya Banks, Morgan Matson, Syrie James, Maria Murnane, Jessica Brockmole, Diana Peterfreund, olyan nevek, amelyeket nagyon sokan ismernek. Az erotikus romantikus könyvek írásában és kiadásában ők az élen járnak. Számos megjelent könyvük vált bestselleré az elmúlt évek során, ami árról árulkodik, hogy ebben a műfajban igencsak jól forgatják a tollat.

A „Második esély”, „A szabadság kulcsa” és az „Elveszett Jane Austen-kézirat” olyan könyvek, amelyek a megjelenésüket követően nagyon gyorsan az eladási listák élére kerültek. Sokan lenézik ezt a műfajt, mondván, hogy nincs semmi irodalmi jelentőségük és értékük. Azonban ez a kijelentés ebben a formában nem igaz.

Az erotikus romantikus könyvek utáni kereslet azt mutatja, hogy sokan szeretik ezt a műfajt. Az említett írók olyan színvonalat ütnek meg, aminek köszönhetően könyveikben a nyers erotika és az irodalmi kifinomultság, emelkedettség összekapcsolódik. Ennek eredményeképpen olyan művet tarthat a kezében az olvasó, amelyik élvezhető és gyönyörköttető is egyben.