Szem masszírozó a bőr szépségéért

Egy fárasztó munkanap után biztosan jól fog esni egy kis kényeztetés. A szem masszírozó képes helyettesíteni a szalonokban nyújtott egyszerűbb kozmetikai kezeléseket. Rengeteg előnyös tulajdonsága van, amelyeket rövid időn belül tapasztalni fog.

A rendszeres alkalmazása során feszesebb lesz a bőr, aminek köszönhetően fiatalosabbnak és magabiztosabbnak érzi majd magát. Sokat segíthet a mimikai ráncok megelőzésében. A használata egyáltalán nincs korhoz kötve. A szem masszírozó javítja a vérkeringést, enyhíti a fáradtságérzetet és a sötét karikák ellen is hatékonyan lép fel. A használata napi szinten ajánlott 10-15 percen keresztül. Ez idő alatt, ha tudja, akkor tartsa csukva a szemeit.

A termék tisztításáról sem szabad megfeledkezni, ezért minden alkalom előtt és után át kell törölni. Erre a célra tökéletes lesz egy puha tapintású kendő és orvosi alkohol. Amennyiben kontaktlencsét visel, akkor a szem masszírozó igénybevétele előtt távolítsa el! Ezután nincs más dolga, mint élvezni a masszázs jótékony hatását.