Szerezzük be egyszerre a 3D nyomtató alkatrészeket!

Ha művészléleknek tartjuk magunkat vagy legalább szeretjük fizikailag megtapogatni a kinyomtatott tárgyakat, akkor szükségünk lesz pár extrára. A 3D nyomtató alkatrészek általában a különböző nagyságú fúvókákat jelentik, amelyek vékonyabbá vagy vastagabbá varázsolják a nyomtatást.

Ezek az új nyomtatók nemcsak játékként, hanem valódi gyártásra is használhatóak, úgyhogy a cuki figurák mellett, igazi alkatrészeket is készíthetünk. A fémből készült fúvókák a 0,2 mm-nél kezdődnek, tehát a legvékonyabb szálak is tökéletesen kivehetővé válnak vele. Amennyiben nagyobbra lesz szükségünk, kedvünk szerint válogathatunk a többi méret közül és az árak miatt sem kell bosszankodnunk.

Ha minden fúvóka több ezer forintba kerülne, akkor nagy eséllyel ritkán váltanánk méretet, de mivel 200 és 300 Ft kifizetendő összegről van szó, nyugodtan telepakolhatjuk az online kosarat. A 3D nyomtató alkatrészek előbb vagy utóbb kelleni fognak, úgyhogy nyugodtan szerezzünk be többet is egyszerre, amivel a futárt is megspóroljuk!