Szoláriumkrém a foltmentes hatásért

A természetes barnuláshoz idő és tengerpart kell, ami Magyarországon elég ritka duó. Ha szeretnéd felgyorsítani a folyamatot, akkor szükség lesz egy szoláriumkrém és bérlet segítségére. Nem érdemes mindennap 12-15 között kifeküdni napozni, mivel ezzel maximum megégni tudunk, ráadásul bőrrákot is okozhat.

A vörös foltokban vedlő bőrnél nincs fájdalmasabb és valljuk be, étvágygerjesztőnek sem nevezhetnénk. Sokkal egyszerűbb, ha a szolárium mellett döntesz és így búcsút mondasz a téli fehérségnek, na meg a leégésnek. Ma már rengeteg terméket találsz, amelyek segíthetnek, hogy gyors és látványos eredményeket érj el.

Persze itt is igaz, hogy nem érdemes a ló túloldalára esni, azonban egy kellemes barna árnyalat mindenkinek a napját feldobja. A szoláriumkrém már 5 alkalom után meghozhatja az eredményét, ami egységes barnaságot jelent. Nincsenek többé bikini csíkok, véletlenül védelem nélkül maradt részek, ahogy a fájdalom is a múlté lesz. A krém használata hosszú távú, foltmentes és ragyogó bőrt ad.