Tefal serpenyő szett sütéshez, főzéshez

Tefal serpenyő szett

A serpenyő az edények között igen előkelő helyen szerepel, hiszen nagyon gyakran használják. A Tefal serpenyő szett tartalmazza az összes olyan edényt, ami főként a sütéshez szükséges. A palacsintasütéshez mindjárt kétféle típusú serpenyő is meghozza a kedvünket. A nagyobb és mélyebb kivitelezésekben bármit készíthetünk.

Spagettialapot, ragukat, burgonyát, stb. A technológiai innovációknak és a csúcsminőségű kivitelezésnek köszönhetően, az ételek megőrzik az értékes összetevőiket, a vitaminokat és az ásványi anyagokat. A Tefal serpenyő szett egyik nagyszerű tagja a wok. Ez az ázsiai származású edény tökéletesen alkalmas a zöldségek elkészítésére, hiszen garantáltan zamatosak, ropogósak lesznek.

A wok roppant sokoldalú, zöldségek, szinte minden fajta hús, sőt, levesek is készíthetőek benne. A Tefal serpenyő szett igazán komplex, ha megvásároljuk, sokáig nem lesz gondunk erre. Hogy sokáig megőrizzék a minőségüket, érdemes vigyázni rájuk az olyan eszközöket mellőzésével, amelyek felsérthetnék a felületüket.