Változatos éjjeli fény babáknak elalváshoz

A szakértők azt vallják, hogy csak tökéletes sötétségben lehet pihentetően aludni. Az éjjeli fény babáknak azonban nem egyenlő az égve hagyott kislámpával. A kicsi könnyeben elalszik, a diszkrét fény biztonságérzetet és megnyugvást nyújt neki.

Azzal pedig mindenki tisztában van, hogy ezek milyen fontos dolgok ahhoz, hogy a gyermek végre nyugalomban álomra hajtsa a fejecskéjét. Amíg ébren van, addig remek szórakozást nyújt neki, az egyáltalán nem zavaró fényforrás és a belőle áradó dallamok. Az éjjeli fény babáknak ugyanakkor játéknak is tökéletesen megfelel, hiszen mozgatható, rugalmas tagokkal van ellátva. Kiváló a képességek, készségek fejlesztésére már zsenge korban. A globhome.hu webáruházban kapható rengeteg aranyos állatkás éjjeli fény babáknak.

Van itt kedves elefánt, játékos pingvin és huncut koala is. Az éjjeli fény babáknak hasznos és érdekes játék, ami egyáltalán nem felesleges kacat, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a picik egyenesen rajonganak érte. A webshopból remek áron és minőségben megrendelhető.