Vége a száraz orrdugulásnak az ultrahangos párásító készülékkel

Ultrahangos párásító készülék

Sokan hallani sem akarnak a megszokott, régebbi párásító berendezésekről, és csakis olyan típusra vágynak, amelyik a lehető leghatékonyabb. Ezen követelményeknek az ultrahangos párásító készülék felel meg, ami, mivel újszerű működési elvre alapszik, mindenképp megállja a helyét.

Ennek a sajátossága abban rejlik, hogy ez egészen mikroszkopikus cseppekre porlasztja a vizet, és ezt követően egy látványos, fehér ködfelhőt fúj ki. A szétporlasztott vízcseppek egy csőbe kerülnek és majd a köddé alakított folyadék egy csendes ventilátor segítségével távozik a helységbe, ahol elpárolog.

Ez a folyamat a hideg párásítás egyik módja. Ez az érdekes eljárás magas frekvencián, gyors rezgéssel alakítja át a vizet apró vízcseppeké. Az ultrahangos párásító készülék lényeges eleme a szerkezet alján található kis méretű kvarc tányér, amelyik elképesztő módon másodpercenkénti 2 millió rezgéssel is működhet.

Az ultrahangos párásító készülék a szabályozhatósága miatt is elterjedt, ami ugye a párásítás intenzitására vonatkozik, tehát a kifújás erősségére. Az ultrahangos párásító készülék a száraz orrdugulás kiváló ellenszere. Azonban ahhoz, hogy ennek a zavaró dolognak véget vethessen, fontos betartani a használati útmutatóban leírt, higiéniára vonatkozó szabályokat.

Mivel az ultrahangra alapuló technológia mindent kiporlaszt, ami a vízben található, ezért elengedhetetlen a berendezés rendszeres karbantartása. Ezalatt azt kell érteni, hogy tanácsos hetente kétszer, háromszor kiönteni a vizet és kiöblíteni készüléket.

Ha fennáll a vízkövesedés, akkor ajánlatos 20 %-os ecettel eltávolítani azt. A száraz orrdugulás, a köhögés és a levegő ezáltal többet biztosan nem okoz majd gondot a lakásban. A teljes siker természetesen csakis egy minőségi darabbal adott.

Egy silány színvonalútól nem várhatja el az ember, hogy gyorsan megoldja a legfőbb problémákat, akárcsak a száraz orrdugulás. Hol vásárolhatóak meg a profi termékek? A vásárlók nem bánják meg, ha a www.levegoguru.hu oldalon található internetes áruházat választják, ahol megvehető az aroma diffúzor is.