Vegye igénybe a tehertaxi szolgáltatást!

Megváltoztatta a cégének székhelyét és most költözés előtt áll, de nem tudja, hogy melyik fuvarozóhoz forduljon segítségért? Nos, tudnia kell, hogy fuvarozó szakemberek által irányított és végrehajtott tehertaxi szolgáltatás megrendelésére lehetősége van a koltoztetes-szallitas-s-transport.hu weboldalon.

A nap 24 órájában várják a megrendelőket, nagy kapacitással rendelkeznek, így akár már 1 órán belül megkezdhetik a munkát a megadott címen. Ez a tehertaxi vállalkozás sem a rendeléskor, sem a helyszínen nem változtatnak a honlapon feltüntetett árakon. Ez a cég a rugalmasságáról és az etikájáról híres, tehát nagyon korrekt feltételek mellett rendelheti meg a tehertaxi szolgáltatást.

A weboldalon kalkulátor is megtalálható, aminek alapján kiszámolhatja a szállítás idejét és költségeit. A kollégák mindig pontos és lelkiismeretes munkát végeznek. Tehát hívja bizalommal a weboldalon látható telefonszámok valamelyikét, ha tehertaxi segítségére van szüksége! Ugyanakkor e-mail-ben is felveheti a kapcsolatot a szállítókkal.