ajtónyitás budapest
ajtónyitás budapest

Amikor valaki nem képes bejutni a saját otthonába, annál az egyszerű oknál fogva, hogy nem áll a rendelkezésére a megfelelő kulcs, mert elhagyta/ellopták tőle/beletört az a zárba, akkor ott mindenképpen ki kell találni valamilyen megoldást, hogy ez az “apróság” ne okozzon problémát. Nos, a profi ajtónyitás Budapest területén belül szavatolni tudja azt, hogy aki nem tud behatolni a saját otthonába, az ezt mégis úgy tudja megtenni, hogy az ajtóban, de még a tokban, a zárban sem keletkezzen semmilyen sérülés.

Olvasd Tovább

Huawei P9
Huawei P9

Még csak néhány éve jelentek meg a valódi okostelefonok, de ma már szinte mindenkinek van a zsebében egy ilyen készülék. Ezeknek ugyanis számtalan praktikus funkciója van, amelyeket az élet minden területén hasznosítani tudunk. A Huawei P9 telefonok igen nagy népszerűségnek örvendenek a vásárlók körében.

Ez nem véletlen, hiszen mindent tud, amit egy csúcskategóriás mobiltelefonnak tudnia kell. Nemcsak telefonálásra és SMS küldésre használhatjuk ezt a készüléket, hanem csatlakozhatunk a segítségével a világhálóra, így e-mailben is kommunikálhatunk ismerőseinkkel. De videó hívásokat is indíthatunk és fogadhatunk a megfelelő alkalmazások használatával. A Huawei P9 modellekbe már a Leica által gyártott első osztályú kamerarendszerek kerültek beépítésre, így kiváló fényképeket és videó felvételeket is készíthetünk az okostelefonunk segítségével. 

Olvasd Tovább

Szigetelés elérhető áron

Ha Ön télen vagyonokat költ a fűtésre, nyáron pedig képtelen hűvösen tartani a lakást, akkor ideje elgondolkodia ingatlana szigetelés-korszerűsítésén. Ahhoz, hogy a befektett összeg hamar megtérüljön, nem elegendő a fűtés-
és villany számlán mutatkozó megtakarítást maximalizálni, a beruházásra fordított összeget is alacsonyan kell tartani. Mivel a cellulóz szigetelés ár különösen jutányos, beruházása hamar megtérül.

Olvasd Tovább