Hatásos ketogén fogyókúra.

ketogén fogyókúra
ketogén fogyókúra

A felesleggel küszködő emberek többféle fogyókúra mentén próbáltak és próbálnak ma is lefogyni világszerte, mely fogyókúrák közül nagyon sok eleve sületlenségen alapul (együnk egyfajta ételt például), s amelyek közül nem egyet anyagilag csak igen kevesen tudnak betartani, követni. A ketogén fogyókúra egy használható kúra, ám a Gastroyal szerint ez önmagában még kevés az üdvösséghez. Lássuk, mivel egészíti ki a cég a ketogén kúrát, hogy azt egy következő szintre emelje! (Akit részletesen is érdekel a dolog, az itt tájékozódhat: http://www.gastroyal.hu/etlap/kannibal-etrend)

Kannibál étrendbe „csomagolva” a ketogén fogyókúra sokkal hatásosabb tud lenni

A ketogén diéta lényege, hogy a szervezet ne szénhidrátokból fedezze az energiaszükségletét, hanem lehetőleg zsírokból. (Ketonok akkor termelődnek, amikor a test zsírt bont le glükóz helyett, hogy energiát szabadítson fel. Mindez akkor állhat elő, ha a szervezet számára egész egyszerűen nem áll rendelkezésre elegendő mennyiségű cukor.) A Gastroyal úgynevezett „kannibál étrendje” hosszú fejlesztőmunka eredményeként kristályosodott ki, s látott napvilágot, hogy ma a lehető legszélesebb körnek segítsen a lefogyásban. A kannibál-módszer ugyanis a legsikeresebb fogyókúrás módszerek tapasztalatainak (így aztán a ketogén diétának) a felhasználásával született meg; tételesen a következő fogyókúrák egyes elemeit tartalmazza még: Atkins-diéta, low-carb fogyókúra, paleolit étrend, anticandida-diéta és inzulinrezisztencia-diéta. Ez az étrend szinte kannibalizálni képes a lerakódott (főleg a has- és deréktájon felhalmozódott) zsírpárnákat – az izmokat azonban egyáltalán nem bántja!

Miért éri meg a Gastroyal „kannibalizmusa”?

Mert Önnek, ha él a kannibál diétával, nem kell semmire másra ügyelnie, csak arra, hogy betartsa ezt az étrendet. Így megússza a tervezgetést, a vásárlást, az elkészítést. mely mindenképpen időt venne el Öntől. Az étrend követése nem jelent éheztetést, hiszen naponta 5 étkezés várja így az embert, mini-desszerttel és snackkel! A kannibál diéta azok számára is áttörést hozhat, akik mára már sokféle fogyókúrát kipróbáltak, ám akik mégsem tudtak elmozdulni egy adott holtpontról. Ha éhségérzet nélkül fogyna, tudományos alapokra helyezve a folyamatot, akkor éljen a Gastroyal étrendjével!

Kinek nem ajánlott a fenti diéta?

Azon nők számára, akik várandósak, illetve akik még szoptatnak. Ezen felül azoknak sem javasolt egyből belevetniük magukat, akiknek az életében valamilyen fennálló betegség meghatározó szerepet játszik; esetükben mindenképpen háziorvosi véleményezésnek kell megelőznie az étrendre való átállást!

Glutén és laktózmentes ételek

Kalóriaszegény fogyókúra

Print Friendly, PDF & Email