A Barbie ház varázslatos világa

Barbie ház

A megjelenése óta, a Barbie baba a kislányok elsőszámú kedvencének számít. Nemcsak a baba, hanem a Barbie ház megvételével is hatalmas örömet lehet szerezni a kislányoknak. Sőt, emeletes Barbie ház is vásárolható a jatekotthon.hu webáruházból, ami nagyon könnyen tárolható és ami két szinten kínál remek szórakozást.

Változatosságot jelentenek a különálló helyiségek, mint például a konyha, a fürdő és a TV-szoba. Teljesen be van rendezve, hiszen bútorok, székek, fürdőkád, tehát minden megtalálható benne, ami egy modern otthonba szükséges. Maximálisan biztosítja a történetmesélés lehetőségét. Ha ezzel lepi meg a kislányát, bizonyosan nagyon boldog lesz és naponta hosszú órákig eljátszik majd vele.

Barbie varázslatos világa magával ragadja a kislányokat és ha a kis barátnők is meglátogatják, a felhőtlen játszás biztosítva lesz! Most éppen 14%-os árengedménnyel szerezhető be ez a Barbie ház. Használja ki a remek alkalmat és szerezzen vele hatalmas örömet a tündéri leánykájának, hogy a mosoly és a nevetés ne szűnjön meg!