A legjobb szabadulós játék a főváros területén van

Legjobb szabadulós játék

Mindnyájan ki vagyunk éhezve a minőségi szórakozásra. Ennek következtében nem csoda, hogy lázba jövünk egy igazán ütős lehetőség hallatán. A legjobb szabadulós játék megannyi izgalmat ígér, ezért érdemes kipróbálni.

A Mindquest oldalán tekinthetjük meg, hogy milyen pályák állnak a rendelkezésünkre. Gyűjtsünk magunk mellé még néhány embert és már kezdődhet is a kalandozás! A legjobb szabadulós játék biztosan elnyeri majd a tetszésünket.

Elveszett tárgyakat kell megtalálnunk, illetve ezeknek a segítségével meg kell fejtenünk a rejtvényeket. Egyetlen dolog sem maradhat felderítetlen, különben nem fog sikerülni a szobából való kijutás.

Szükség esetén kérhetünk segítséget a szervezőktől. Így már lesz esélyünk arra, hogy 60 percen belül kijussunk a helyiségből. A legjobb szabadulós játék tartogat magában néhány fordulatot, ezért alaposan készüljünk fel rá és foglaljunk időpontot a weboldalon! Ne késsünk, mert ezzel magunktól vesszük el az értékes időt. Érdemes kicsit hamarabb érkeznünk, hogy legyen időnk a szabályok átbeszélésére.