A Ryanair bőrönd előírt méretei

A különböző légitársaságoknak komoly előírásaik vannak arra vonatkozóan, hogy mit lehet felvinni a gépre és azokat mekkora táskában lehet elhelyezni. Például az a Ryanair bőrönd, amit szeretnénk a fedélzeten is a közelünkben tudni, maximum 55x40x20 cm és 10 kg lehet, illetve plusz költség nélkül, még egy 20 kg poggyász adható fel a csomagtérbe.

Ezeket az értékeket nagyon fontos megjegyezni, ha nem szeretnénk pluszba fizetni, illetve azt a kellemetlenséget is elkerülnénk, hogy adott esetben esetleg fel se engedjenek minket a repülőre. Amennyiben többségében ezzel a társasággal utazunk, akkor az is jó megoldás lehet, hogy kimondottan egy Ryanair bőrönd beszerzése mellett döntünk, mert akkor így majd nem kell mindig méregetni indulás előtt, hogy vajon jó lesz az a táska, amit elővettünk vagy sem.

A Ryanair bőrönd kialakítása olyan, hogy átlagos holmikkal megpakolva a súlykorlátot nem haladja meg, így a birtokában sokkal nyugodtabban indulhatunk majd nyaralni vagy üzleti útra. A www.marchborond.hu oldalon többféle modell kapható, így érdemes ezek között szétnézni.