Alumínium edény fedővel vagy anélkül

Alumínium edény

Az alumínium nagyon hamar felveszi a hőt, így nem is csoda, hogy az edénygyártás terén is népszerű alapanyag. Kedvező mechanikai sajátosságának köszönhetően, régóta használják ezt a könnyűfémet konyhai eszközök előállításához, viszont az is figyelembe kell venni, hogy hamar oxidálódik.

Egy alumínium edény óriási segítség a konyhában, különösen akkor, ha nagy mennyiséget főzne valamiből, méghozzá a lehető legrövidebb időn belül. A webáruházunkban található fazekak pont ezt a célt szolgálják. Fedővel és fedő nélkül is rendelhető egyik-másik változat, de természetesen a széles alumínium edény kínálatában megtalálhatók a kis füles vagy nyeles lábasok is, teafőzéshez, főzelékek készítéséhez.

Gáz, kerámialapos és elektromos tűzhelyeken való használatra egyaránt alkalmasak, és némelyik alumínium edény űrtartalma lehetővé teszi, hogy éttermekben is kamatoztassák előnyeit. Nézzen szét a webáruházunkban, az Edényshop ugyanis mindenki igényeit kielégíti remek, márkás termékeivel! Teflon, kerámia és gránit bevonattal rendelkező edényeink és serpenyőink is kiválóak a konyhai munkához.